Un inceput de saptamana

Am inceput sa scriu un articol in noaptea de 27.06.2014 spre 28.06.2014, nu l-am dus la bun sfarsit urmand sa il termin zilele astea. Nu am avut timp nici macar sa mai scriu ..cateva cuvinte. Avea un inceput atat de bun, incat m-a surprins si pe mine… Incerc sa ma bucur de  vremea frumoasa si de prietenul soare.

Un mic rezumat la zilele in care am fost absenta, m-am lovit de ziduri, dar nu am fost singura, ci am avut aproape jumatate din mine, lucru care poate doar sa ma intareasca. Am primit cadou chiar si o plata carnivora, de fapt e al treilea „copil verde” din familie. Nu ma pot plange… Nu este o supra solicitare, chiar e placut sa o vad cum se hraneste cu, aproape, tot ce zboara.

In ciuda problemelor, s-au gasit lucruri mici sa ma inveseleasca, dovada ca ma cunosti si poti sa ma faci sa zambesc chiar  daca in jurul meu este „furtuna”.

 

Imagine

2 comments

  1. link says:

    Ce frumosi sunteti amandoi. Filip a fc azi 8 luni, d-abia astept sa creasca si el mai mare! Imi sunteti tare dragi. Sa aveti o saptamana minunata! Te pupam???

Lasă un răspuns