Ridicol

 

masca-venetiana-interesart-2

 

                  Am promis cuiva ca voi scrie despre diferentele dintre femei si barbati, ei acum am scris!!!

Care sunt diferentele dintre barbati si femei in ziua de azi? Banuiesc ca nu foarte multe … Daca am ajuns sa nu le mai identificam asa usor… Cand eram ceva mai mica, barbatul era un om masiv, un stalp solid, ce isi putea ocroti familia, ce isi trata femeia ca pe egalul sau, iar ea era partea frumoasa si fragila, care indulcea fotografia, echilibra balanta.

Astazi, ce se vad, barbati imbratisandu-se cu patos, pupandu-se, de-a dreptul jenant, sau rostind cu un glas mieros :” te sarut!” , nici macar unele femei nu au parte de astfel de tratament. In ce lume traim?! Daca le auzi pe ele vorbind asa sau comportandu-se la fel, imaginatia bolnava a perversilor, ce ii intalnesti la fiecare 100 m, o ia razna. Dar nici cu femeile nu mi-e rusine… Incep sa se masculinizeze, lasand aerul ce le defineau candva sa fie dominat de duritate.

As vrea sa vad din nou acea eleganta a sexului frumos si acel aer masculin la domni. Cred ca ar trebui sa ne revenim, nu sa incurajam astfel de schimbari. In maniera aceasta o sa ajungem sa schimbam rolurile: „femeia-barbat” si ” barbatul-doamna”!!

Lasă un răspuns