…stii ce zic?!

image.php  Pe fiecare nota de pian este cate o bataie de inima si asta nu poate decat sa te linisteasca… oarecum.

Acum gandind la rece totul de la inceput pana in prezent, pot vedea de la zambete largi pana la lacrimi ce nu inceteaza sa curga…. O fi doar simple stari care au explicatii de maniera: „esti un  „copil” rasfatat si atat!!”; „nu primesti ce doresti si gata s-a terminat lumea!” ; „nu e ca mine, nu e bine!”; „nu sunt in stare sa lupt pentru ceea ce imi doresc!”; „ma dau viteaza si sunt de fapt ca toate celelalte!!”, ar putea fi mai multe, dar nu are rost insiruirea… Si totusi am realizat ca nu ma regasesc printre ele, am facut ce am crezut ca e bine, am incercat sa arat ce mintea, sufletul si trupul isi doresc, dar stiti cum e vorba aceea: ” nu poti tine pe nimeni cu forta langa tine” sau ” nu poti sa faci pe nimeni sa creada ceea ce faci/spui/simti”.

Am admis sau inteles, mai bine spus, toata conjuctura, am incercat sa fiu cat mai echilibrata. Am avut scaparile mele, pana la urma firesti, au fost din dorinta de a fi cat mai mult, aproape, de tine. Am recunoscut ca am calcat pe acceleratie si am lasat-o mai usor, dar acum am ajuns sa vad ca de fapt e un mic gol langa mine, pe care am reusit uneori sa il umplu cu ceea ce am primit.. Nu am mai cantarit daca a fost mult sau putin, pe masura sau nu, doar m-am bucurat!!

Si valul asta m-a adus aici, mai exact, in situatia in care ma leg de o singura afirmatie rostita de tine „ai rabdare!”… Oare pentru cat? Nu stiu, nu stii, dar pana la urma nu asta e intrebarea, ci oare nu e normal sa mai oferi si dusuri cu apa calda, sa dai omului totusi un pic de vlaga… si sa nu te bazezi doar pe ceva ce s-a nascut…? E ca orice foc, pe care daca nu pui lemne, se stinge. Asa e si inima, imi dai cate un motiv sa bata, nu sa o lasi sa traiasca doar cu amintiri… Stii ce zic?!

Acum doar atitudinea ta ma va apropia sau ma va face sa raman in cochilia mea…!!!

Nu vreau sa intelegi ca pun presiune sau ca aduc reprosuri, nu fac asta. Imi doresc doar ca lucrurile sa fie bine, sa nu reprezentam o piedica sau o greutate unul pentru altul, ci sa ne regasim linistea in NOI!!!

P.S. Fiecare cuvant scris, e cate o farama din acel tot!!!

 

 

Lasă un răspuns