Multe bune si nebune!!

images Am inchis cutii si cutii, am creat cufere, peste cufere, in care sa le ascund, astfel poate trec mai usor peste oameni, dezamagiri, evenimente ce nu as vrea sa isi lase o amprenta prea mare asupra sufletului meu.

Si mai exact fac asta de fix 169 zile…. Poate suna absurd sa tin evidenta…

Ultima intamplare neplacuta, a fost sa descopar ca fix omul din categoria sexului frumos,  in care puneam baza s-a schimbat la 180 grade, la simpla aparitie a unui om la adresa caruia in mare parte aducea „ofense”. Lucru ce ma face sa ma gandesc daca nu face la fel si cu mine… dar e o intrebare stupida, pentru ca normal: la fel se intampla si cu mine, sunt un subiect negativ.

Trecand peste acest moment, ca sa nu ne stricam ziua, si insumand toate cele de pana acum, am ajuns la concluzia ca titlul de ” mama ranitilor” nu mi se cuvine, imi dauneaza.. si pretul platit pentru a il detine.. e prea mare!!

Asa ca prefer sa ma bucur de oamenii care imi insenineaza ziua doar cu simpla prezenta, chit ca si acolo mai apar frictiuni, acestea au rolul doar de a ne apropia si de a mai anima viata, mai exact sunt ca sarea si piperul in mancare.

Asadar dragilor ” s-a eliberat postul, puteti sa il ocupati linistiti, ca nu mai concureaza nimeni”!!!

 

 

Lasă un răspuns