Muza mea

dragoste_sarutCand ascult piesa asta ma gandesc doar la zambetul tau, care nu stiu cum se face, dar se reflecta pe chipul meu … in mai putin de o clipire.
Esti un fenomen in „portofelul” meu!! De ce spun asta? Tot eu am sa iti raspund: nu am mai vazut un barbat atat de vehement in a- si apara relatia, iubita si a pune problema in maniera : ” daca te lovesc pe tine, practic dau in mine”
Si acest lucru pe langa toate celelalte „defecte” , imi fac privirea sa se uite la tine cel putin admirativ! Poate sunt doar o copila haotica, ce se lasa purtata de valtoarea sentimentelor, dar totusi faci femeia din mine sa isi doreasca doar sa te faca monarhul micului ei imperiu.
Poate te simti flatat sau poate nu pui pret pe cateva randuri, dar te asigur ca ele poarta toata incarcatura emotionala ce imi stapaneste sufletul.
Si cu o lacrima in coltul ochilor, pe care ii poti citi din ce in ce mai usor, si o inima ce mai tresare, iti pot doar sopti ca: voi fi mereu acea persoana ce va sta in spatele tau sa te prinda cand vei avea momente de slabiciune, sa te tina de mana si sa iti aminteasca cand vei avea un semn de intrebare, cat de special esti!

Lasă un răspuns