…copilandri razgaiati!!

A trecut ceva vreme de cand nu am asternut nici macar un cuvant.. In perioada aceasta experimentand trairi noi si vechi, reamintindu-mi ca sunt un om ce mereu se va ridica  din  propria cenusa, ce iarta si tace, dar nu uita!
Am descoperit „o noua” tipologie de om.. cel care nu stie sa respecte ceea ce a fost si s-a incheiat. Mare mi-a fost surprinderea sa vad cat de ipocriti pot fi unii oamenii, in mana carora ti-ai pus candva sufletul in stare pura, dezvelit de orice masca. Vorba aceea „lupul isi schimba blana, dar naravul ba” e asa actuala … spre dezamagirea mea. E asa de greu sa fii onest in zilele noastre?
O intrebare ce pare retorica la prima vedere, dar nu e nici macar pe departe…e cat se poate de pertinenta. Cum de altfel … nici curajul nu se mai regaseste printre stimabili, sa nu mai vorbim de asumare!!
Totul e luat in joaca, fara a mai conta daca sunt victime …
Nu dramatizez si nici nu pozez in victima, dar as vrea ca cei ce se simt ca fac parte din lumea  mai sus descrisa, sa se schimbe sau sa stea intre cei 4 pereti, fara a mai incerca un joc de al lor  miselesc si demn de mila! Si daca nu pot nici una, nici alta, atunci sa isi aleaga prada potrivita, care poate fi o piesa din jocul lor!!
Dragilor, nimeni nu cere mai mult decat lucruri de-a dreptul de baza, mai ales de la o anumita varsta. Respectul , comunicarea, sinceritatea, curajul sunt trasaturi cu care ne nastem si depinde de noi cat vrem sa le dezvoltam. Dati dovada ca sunteti oameni mari cu capul pe umeri si nu doar niste copilandri razgaiati !!!!

Lasă un răspuns